Asfaltering och underhåll

Asfaltsgruppen hjälper vägföreningar, samfälligheter och bostadsrättsföreningar med asfaltering och underhåll i Östergötland, Södermanland och Stockholm.

Vi asfalterar vägsträckor, gårdsplaner och parkeringsytor.

Kontakta oss med offertförfrågan nedan så återkommer vi med prisförslag.

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på uppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna, eftersom den behöver tid att härda. 

offertförfrågan

Priset på ett asfalteringsjobb beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. Vi använder asfalt från vårt eget asfaltverk vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris.

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet

FÖRE – PARKERING I RIMFORSA

EFTER 

BOSTADSFÖRENING RIMFORSA, ÖSTERGÖTLAND

GARAGEUPPFART I ÅBY, ÖSTERGÖTLAND

GÅRDSPLAN SICKLA SKOLA, STOCKHOLM