Boka din asfaltering i stockholm

Asfaltera I Stockholm

Bor du i Stockholmsområdet och behöver asfaltering?
Asfaltsgruppen får jobbet gjort

Oavsett om det gäller nyasfaltering eller reparation av asfaltsyta som är gammal och sliten är Asfaltsgruppen en pålitlig partner för dig. Vi erbjuder kompletta lösningar för asfaltering, allt från mindre reparationer till stora asfalteringsprojekt och nyläggningar i hela Stockholm.

Asfaltsgruppen är specialister på asfaltering för såväl  bostadsrättsföreningar, vägföreningar och företag som privatpersoner. Med asfalt får du en lättskött yta som håller i många år. Vi asfalterar vägsträckor, uppfarter, parkeringsplatser och industriytor, alltid med samma professionella resultat.

Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet från Upplands Väsby i norr till Södertälje och Nynäshamn i söder. Kontakta oss med formuläret nedan och ange var i Stockholm du bor, så återkommer vi snarast med ett prisförslag utan kostnad. Välkommen med din förfrågan!

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Välj Asfaltsgruppen för professionell asfaltering i Stockholm. Vägar, gårdsplaner, parkeringar och garageuppfarter. 
Vi är din partner för en hållbar och vacker gatumiljö.

Vad kostar asfaltering i Stockholm?

Priset på en asfaltering beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. Vi använder asfalt från ett eget asfaltverk nära Stockholm vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet, inom utsatt tid, till ett mycket bra pris i hela Stockholm.

Skicka in din offertförfrågan med formuläret nedan.

Asfaltsgruppen i stockholm

Med Asfaltsgruppen Stockholm får du en partner i som är engagerad i att leverera högkvalitativt arbete, anpassat för att passa dina specifika krav och önskemål. Vi använder asfalt från ett eget asfaltverk nära Stockholm vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris i hela Stockholm. Vi erbjuder kompletta lösningar för asfaltering, allt från mindre reparationer till stora asfalteringsprojekt och nyläggningar i hela Stockholm.

Karolinska sjukhuset
Huddingeleden
Tyresö
Örbyleden
Solna
Huddinge

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta