Boka din asfaltering här!

Asfaltera i Östergötland

Bor du i Östergötland och behöver asfaltera? Vi hjälper dig!

Asfaltsgruppen är din tillförlitliga partner för allt från nyläggningar av asfalt till renoveringar av befintliga ytor. Vi levererar helhetslösningar för all typ av asfaltering och tar oss an både mindre reparationer och omfattande asfalteringsarbeten över hela Östergötland.

Vi asfalterar för bostadsrättsföreningar, vägföreningar och företag samt privatpersoner. Med en asfalterad yta får du en hållbar och underhållsfri lösning som står sig år efter år. Våra projekt inkluderar vägar, garageuppfarter, parkeringsplatser och industriområden, och vi levererar alltid högsta kvalitet.

Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Östergötland. Via vårt asfaltverk i Linköping når vi ut till Motala, Finspång, Norrköping, Söderköping, Mjölby, Kisa, Valdemarsvik, Åtvidaberg och Tranås. Använd formuläret nedan för att ange din plats i Östergötland, så kontaktar vi dig omgående med en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot din förfrågan!

Så här går det till!

1. Besiktning: När vi fått in en förfrågan tar vi kontakt med dig och bestämmer en tid när vi kan göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Sedan får du en offert där vi beskriver hela arbetet och vad det kommer att kosta. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på vägen/gårdsplanen eller garageuppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Därefter lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att åka på den under ett par timmar, eftersom asfalt behöver tid att härda. 

Vad kostar asfaltering i östergötland?

Priset på asfaltering beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. 
Mängden asfaltmassa och kvaliteten påverkar givetvis priset men också  hur långt den ska transporteras, hur mycket maskiner som måste användas för att lägga ut den och hur mycket förarbete som måste göras innan asfalten läggs ut.
För våra arbeten i Östergötland använder vi asfalt från vårt eget asfaltverk utanför Linköping. Det gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris.

Har du frågor? Jag hjälper dig!

Jag heter Joni hietanen och är Arbetschef för Asfaltsgruppen Östergötland. Jag svarar gärna på dina frågor om asfaltering.
Du når mig på 072 213 98 18

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet