Boka Asfaltering i Sörmland!

Asfaltera i Sörmland

Bor du i Sörmland och behöver Asfaltering?
KOntakta oss på asfaltsgruppen!

Asfaltsgruppen i Sörmland erbjuder professionellt utförd asfaltering från Eskilstuna och Strängnäs i norr till till Oxelösund och Nyköping i söder. Vi är din pålitliga partner vare sig det handlar om nyasfaltering eller reparation av en gammal och sliten asfaltsyta. Vi erbjuder kompletta lösningar för asfaltering, allt från mindre reparationer till stora asfalteringsprojekt och nyläggningar i hela Sörmland.

Asfaltsgruppen i Södermanland är din lokala leverantör av asfalteringsarbeten. Vi asfalterar för såväl  bostadsrättsföreningar, vägföreningar och företag som privatpersoner i hela Sörmland. Vi asfalterar vägsträckor, uppfarter, parkeringsplatser och industriytor, alltid med samma proffsiga resultat.

Vi använder asfalt från vårt eget asfaltverk i Vagnhärad och kan därför erbjuda asfaltering till ett mycket bra pris. Kontakta oss med formuläret nedan och ange var i Sörmland du bor, så återkommer vi snarast med ett prisförslag utan kostnad. Välkommen med din förfrågan!

Karta sörmland

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet och vad det kommer att kosta. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Vad kostar asfaltering i sörmland?

Mest avgörande för priset på asfalteringsjobb vi gör i Sörmland är storleken på ytan som ska asfalteras. Andra saker som spelar in är hur mycket underarbete som behöver göras, vilka maskiner vi behöver använda och hur långt vi behöver transportera asfalten. Vi använder alltid asfalt från vårt eget asfaltverk utanför Vagnhärad vilket gör att vi kan utföra arbeten i hela Sörmland med hög kvalitet till mycket bra pris.

Har du frågor? Jag hjälper dig!

Jag heter Alfred Carinder och är Arbetschef för Asfaltsgruppen Södermanland. Jag svarar gärna på dina frågor om asfaltering i sörmland.
Du når mig på 073 053 20 80

Alfred Carinder

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet

Med Asfaltsgruppen Sörmland får du en partner i som är engagerad i att leverera högkvalitativt arbete, anpassat för att passa dina specifika krav och önskemål. Vi använder asfalt från ett eget asfaltverk i Vagnhärad vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris i hela Sörmland. Vi erbjuder kompletta lösningar för asfaltering, allt från mindre reparationer till stora asfalteringsprojekt och nyläggningar i hela Sörmland.

Taxinge Södra Vägsamfällighet, Nykvarn
Garageuppfart Sörmland
Garageuppfarter, Nykvarn
Bostadsrättsföreningen Vårby, Eskilstuna
Skogstorp, Eskilstuna
Gång- & cykelbana, Trosa

Garageuppfart – Platinavägen, Eskilstuna

Garageuppfart Eskilstuna

Garageuppfart – Bredängsgatan, Eskilstuna