Boka Asfaltering här!

Asfaltera din Garageuppfart

Bor du i Södermanland och behöver en ny garageuppfart – Eller vill du reparera en gammal och sliten?

Vi lägger asfalt för såväl privatpersoner som vägföreningar, bostadsrättsföreningar och företag.
En asfalterad yta är lättskött och håller i många år. Vi asfalterar uppfarter, parkeringsplatser, vägsträckor och industriytor, alltid med samma professionella resultat.
Asfaltsgruppen utför asfalteringar i hela Södermanland. Kontakta oss i formuläret nedan och ange var i området du bor så återkommer vi snarast med ett prisförslag utan kostnad. Välkommen med din förfrågan!
Karta över södermanland

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på uppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Vad kostar en garageuppfart?

Priset på en asfalterad garageuppfart beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. Vi använder asfalt från vårt eget asfaltverk utanför Vagnhärad vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris.

Har du frågor? Jag hjälper dig!

Jag heter Alfred Carinder och är Arbetschef för Asfaltsgruppen Södermanland. Jag svarar gärna på dina frågor om asfaltering.
Du når mig på 073 053 20 80

Alfred Carinder

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet

Garageuppfart – Platinavägen, Eskilstuna

Garageuppfart Eskilstuna

Garageuppfart – Bredängsgatan, Eskilstuna