Boka nu och få en snöskyffel!

Planerar du att asfaltera garageuppfarten till våren?

Går du i tankarna att fixa iordning garagauppfarten under året? Kanske en helt ny eller reparera en sliten. Tiderna bokas snabbt upp så för att säkra din garageuppfart till våren bör du boka jobbet redan nu.

Asfaltsgruppen utför asfalteringar i hela Södra Sverige. Välkommen att boka din nya garageuppfart hos oss.

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på uppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Vad kostar en garageuppfart?

Priset på en asfalterad garageuppfart beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. Vi använder asfalt från vårt eget asfaltverk vilket gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris.

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet

GARAGEINFART KROKEK

GARAGEINFART I ÅBY

GARAGEUPPFART i NORRKÖPING

GARAGEUPPFART I LINKÖPING

GARAGEUPPFART I ÅBY