Boka din asfaltering i stockholm

Asfaltera din Garageuppfart

Bor du i Stockholmsområdet och behöver asfaltera en ny garageuppfart? Eller kanske reparera en gammal och sliten?

Asfaltsgruppen är specialister på asfaltering för såväl privatpersoner som vägföreningar och företag. Med asfalt får du en lättskött yta som håller i många år. Vi asfalterar uppfarter, parkeringsplatser, vägsträckor och industriytor, alltid med samma professionella resultat.

Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet från Upplands Väsby i norr till Södertälje och Nynäshamn i söder. Kontakta oss i formuläret nedan och ange var i Stockholm du bor så återkommer vi snarast med ett prisförslag utan kostnad. Välkommen med din förfrågan!

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på uppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Delbetalning med Ecster.

Asfaltsgruppen samarbetar med Ecster. Med delbetalning från Ecster kan du välja att betala i den takt som passar dig. Kontakta oss om du vill veta mer.

Vad kostar en asfalterad uppfart?

PRISET PÅ EN ASFALTERAD GARAGEUPPFART BEROR FÖRST OCH FRÄMST PÅ HUR STOR YTAN ÄR SOM SKA ASFALTERAS. VI ANVÄNDER ASFALT FRÅN VÅRT EGET ASFALTVERK NÄRA STOCKHOLM VILKET GÖR ATT VI KAN UTFÖRA ARBETEN MED HÖG KVALITET TILL MYCKET BRA PRIS.

Har du frågor? Jag hjälper dig!

Jag heter Anders Johansson, och är arbetschef för Asfaltsgruppen Stockholm. Jag svarar gärna på dina frågor om asfaltering.
Du når mig på 076 501 14 57

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet