Boka din asfaltering här!

Asfaltera din Garageuppfart

Bor du i Östergötland och behöver asfaltera en ny garageuppfart? Eller kanske reparera en gammal och sliten?

Asfaltsgruppen utför asfalteringar i hela Östergötland med omnejd.

Så här går det till!

1. Besiktning: Efter att vi fått in en förfrågan från dig tar vi kontakt och bestämmer en tid när vi kan komma ut och göra en besiktning och bedömning av asfalteringsarbetet som behöver göras. Därefter får du en offert där vi beskriver hela arbetet. När du godkänt offerten hittar vi en tid när vi kan utföra arbetet. 

2. Underarbete: Om det handlar om nyläggning av asfalt  behöver vi först göra ett underarbete så att underlaget på uppfarten är stabilt och lutningen korrekt. 

3. Asfaltering: Slutligen lägger vi på ett jämnt lager asfalt och ser till att det inte blir några skarvar eller ojämnheter. 

4. Klart: När asfalten är utlagd är det bra undvika att belasta den de närmsta timmarna. Den behöver tid att härda. 

Vad kostar det att asfaltera en garageuppfart?

Priset på en asfalterad garageuppfart beror först och främst på hur stor ytan är som ska asfalteras. 
Mängden asfaltmassa och kvaliteten påverkar givetvis priset men också  hur långt den ska transporteras, hur mycket maskiner som måste användas för att lägga ut den och hur mycket förarbete som måste göras innan asfalten läggs ut.
För våra arbeten i Östergötland använder vi asfalt från vårt eget asfaltverk utanför Linköping. Det gör att vi kan utföra arbeten med hög kvalitet till mycket bra pris.

Har du frågor? Jag hjälper dig!

Jag heter Joni hietanen och är Arbetschef för Asfaltsgruppen Östergötland. Jag svarar gärna på dina frågor om asfaltering.
Du når mig på 072 213 98 18

Tre anledningar till att välja asfalt:

Slittåligt

Inget underhåll

Håller ogräs borta

Så fint blir resultatet