Jobba hos oss

Arbeta på ett företag där man får ta ansvar och utföra jobb med hög kvalitet.

Platschef

En av våra platschefer har tagit steget vidare i den nya organisationen och vi söker nu en efterträdare till vår region i Linköping.

Din huvudarbetsuppgift är att tillsammans med arbetsledarna i området ansvara för asfaltsgruppens regionala verksamhet. Rollen innebär fullständigt resultat- och personalansvar för enheten samt ansvar för att upprätthålla en hög kvalité och servicenivå i kunduppdragen. Det ingår produktions- och projektplanering, uppdragskalkylering och fakturering. Dessutom finns en stor förväntan på att verka aktivt och utåtriktat mot marknaden och befintliga kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet från projektledning, gärna i kombination med personalansvar, inom entreprenadbranschen. Erfarenhet och kompetens från asfalt är meriterande, men inte avgörande.

Som person är du positiv, uthållig och kreativ. Du har hög social kompetens och lätt för att kommunicera med andra människor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på huvudkontoret Linköping.

Vi kan erbjuda en spännande roll i ett ungt och expansivt företag med stora personliga utvecklingsmöjligheter.

Mer information
För mer information ring VD Carl Johan Jürss, tel 070–5654778
Ansök senast den 1 september 2017 med personligt brev och CV på e-post: jobb@asfaltsgruppen.se

Yrkesarbetare Asfalt

Asfaltsgruppen är ett växande entreprenadföretag inom tillverkning och utläggning av asfalt med huvudsakligt verksamhetsområde i Östergötland. Vi är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kvalitet och hög servicenivå i första rummet.

Asfaltsgruppen är inne i en stark tillväxtfas och vi utökar nu vår utläggningsverksamhet. Vi söker yrkesarbetare med gedigen erfarenhet ifrån asfaltbranschen. Erfarenhet från handläggning, spriderläggning, och/eller maskinläggning, är det vi efterfrågar.

Det är din bakgrund och erfarenhet samt dina egna önskemål som avgör vilken typ av arbetsuppgifter du får. Som person är du positiv, uthållig och kreativ. Du har hög social kompetens, lätt för att kommunicera med andra människor och är en lagspelare.

Tjänsterna är tillsvidareanställning enligt vårt lokala asfaltsavtal. Vi kan erbjuda ett spännande och ansvarfullt arbete i ett ungt och expansivt företag med stora personliga utvecklingsmöjligheter.

Mer information
För mer information ring vVD Fredrik Knutsson, tel 070-958 72 63. Ansök senast den 15 september 2017 med personligt brev och CV på e-post: jobb@asfaltsgruppen.se

Jobba hos oss

Välkommen att söka dig till Asfaltsgruppen! Vi har löpande behov av kvalificerade och drivna medarbetare inom våra tjänsteområden asfalt- och markarbeten. Vi söker medarbetare som vill arbeta på ett företag som satsar framåt, där man får ta ansvar och utföra jobb med hög kvalitet.

Skicka ett personligt brev och CV till: jobb@asfaltsgruppen.se

Tack för visat intresse!

Jobba hos oss